156ца сива, с черна предна броня, дизел. Към 22,30-23,00 часа давахме газ от Горубляне до отбивката за Младост. Аз бях с Рунтото, да си казва кой беше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Няма грешка156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Днес тъмна 156 СА 43 в номера се извличаше на репатрак от СТЗГ, на Шела я видях.......не беше видимо блъсната....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеИво(Мордохай) засечен днес на околовръстното при Икеа.
33ката я беше натоварил като камион
Връщах се от морето и ха някой да ми каже, че 33-ката не става за бебевоз.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Вчера следобед около 17 часа на бул. България - червената Жулиета с хасковския номер. Свирнах му на колегата, ама бях маскиран с камиона и не знам дали ме позна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение8:33ч. - бул "И.Е.Гешов" - BatVasБензино скъп и карам без да се оглеждам, че разхода ми е като на такси - 55 ст. на километър
)))
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеВчера следобед около 17 часа на бул. България - червената Жулиета с хасковския номер. Свирнах му на колегата, ама бях маскиран с камиона и не знам дали ме позна.
Познах те и смигах с фаровете! Волвото има отличителна лепенка на задния капак (долу в дясно) няма начин да я сгрешиш!Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеСива 156 преди обед на Янко Сакъзов намали енергично, за да ме пусне да си направя обратния завой, който беше не много елегантно замислен ... Мерси пак, колега !
п.п.Дано не си бил ти,че яки вътрешни псувни отнесе завиващия.
Иначе на паркинга на Джъмбо-Ботевградско шосе редовно гледам разни Алфи,миналата седмица паркирах до една тъмно синя или черна 156-ца със стикер Лисан,човека явно беше фен а и не само той децата му гледаха Алфата с усмивка.Last edited by Кайо; d.m.y г., 21:51.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment